Najgore je pisati o sebi. Što bi mogao pametno reći?

Da počnem sa činjenicama? Završio sam za web i grafičkog dizajnera, neprestano plivam i ronim u svijetu medija – zapravo od 2013. godine, ali dodatno nakon što sam se upisao u medijski program, kako bi brusio svoje novinarske vještine. Inače studiram teologiju na isusovačkom fakultetu. Imam 27 godina i mogu reći da sam dijete Metropole, jer sam rođen u Frankfurtu i živim u ovom (ponekad lijepom, ponekad blesavom) gradu kojeg inače ljudi vole zvati Mainhattan (sastavnica: Main – desna pritoka Rajne; hattan – od Manhattan, predjel New Yorka).

Nisam toliko siguran da se nekoga može na temelju ovih informacija “bolje” upoznati. Jer jedino bitno je, da volim pisati i da trebam nekakav kut u kojemu se mogu izražavati – bilo kako. Profesionalno, amaterski ili kroz eksperimentiranje.

Dosta dugo sam tražio načine izražavanja. Preko društvenih mreža, bloga ili ostalih formata, ali sam zaključio da mi blog ipak najviše odgovara. To je moj kutak s mojim tekstovima. To sam ja, gdje opisujem svašta nešto – od tragedije do komedije, od osjećaja i raznih misli mladog čovjeka usred Mainhattana.

Pa ako me i dalje želite upoznati, nema vam druge nego čitati tekstove, napisane ili iz toplog doma, knjižnice ili tramvaja.