O meni

Najgore je pisati o sebi. Što bi uopće mogao pametno reći?

Da počnem sa činjenicama? Završio sam za web i grafičkog dizajnera i neprestano plivam u svijetu medija (zapravo od 2013. godine). Pomalo sam pisao za neke poznate i manje poznate portale, blogove ili print medije. Inače studiram teologiju na isusovačkom fakultetu u Frankfurtu i dodatno brusim svoje novinarske vještine kroz medijski program na istom fakultetu.

Imam 28 godina, rođen u Frankfurtu i mogu reći da sam dijete Metropole. Živim dakle u ovom ponekad lijepom, a ponekad previše burnom i ludom gradu kojeg ljudi vole zvati Mainhattan (Main: desna pritoka Rajne; hattan: od Mainhattan, predjel New Yorka).

Inače, jako volim Zagreb. Baš jako.

Nisam toliko siguran da se nekoga može na temelju ovih informacija “bolje” upoznati. Jer jedino bitno je, da volim pisati i da trebam nekakav kut u kojemu se mogu izražavati – bilo kako. Profesionalno, amaterski ili kroz eksperimentiranje.

Dosta dugo sam tražio načine izražavanja. Preko društvenih mreža, bloga ili ostalih formata, ali sam zaključio da mi blog ipak najviše odgovara. To je moj kutak s mojim tekstovima. To sam ja, gdje opisujem svašta nešto – od tragedije do komedije, od osjećaja i raznih misli mladog čovjeka usred Mainhattana ili bilo gdje. Možda nakon Frankfurta najviše Zagreba.

Pa ako me i dalje želite upoznati, nema vam druge nego čitati moje tekstove, napisane iz toplog doma, negdje iz svijeta, iz knjižnice ili pak tramvaja.